Medlemsbrev 1, 2017

Till medlemmarna i SFP i Stor-Alberga
Det är bara några veckor kvar till kommunalvalet. Det valet av alla som inverkar mest på vår vardag och på hur Esbo utvecklas i framtiden.
Enligt en gallup som publicerades nyligen har SFP bra chanser att bli det fjärde största partiet i Esbo fullmäktige i och med valet den 9 april. Det skulle vara otroligt viktigt eftersom vi den vägen fick flera påverkningsmöjligheter, nämndplatser med mera.
Men ännu är ingen röst avgiven. Nu gäller det att vara aktiv och se till att vänner och bekanta faktiskt går och röstar. Vår egen lokalavdelning ordnar en caféträff i Roberts Coffee i Sello torsdagen den 30 mars kl. 16-19.00. Där har du möjlighet att träffa SFP kandidater över en kopp kaffe och diskutera de frågor du tycker att är viktiga.
Vår lokalavdelning hade sitt årsmöte i slutet av februari. Den nya styrelsen för innevarande år är: Anders Portin (ordf.), Jukka Piironen (v. ordf.), Markus Söderman (sekreterare), Naimat Asapova, Eva-Lena Gästrin, Martin Gripenberg, John-Eric Söderman samt Kaj Weidemann. Ekonom utanför styrelsen är Katarina Hellsten-Palomäki. Av styrelsemedlemmarna är  Naimat Asapova (661),  Anders Portin (709),  Eva-Lena Gästrin (679),  Jukka Piironen (708) och  Markus Söderman (721) också kandidater i mommunalvalet.

Vi ser gärna också att Du meddelar Din e-post adress till markus.soderman@gmail.com så kan vi nå Dig enklare och smidigare.  Till exempel i början av året sände vi ut information om vårt årsmöte också per e-post.
På årsmötet fastställdes medlemsavgiften till 20 €. Vi hoppas att Du kan betala den så snart som möjligt med bifogade uppgifter. Lokalavdelningens valkassa behöver allt tillskott vi kan få nu innan valet.
Vi önskar en trevlig fortsättning på senvintern & våren (om den nu kommer)!

Styrelsen för SFP i Stor-Alberga

 

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *